08. 01. 2020

Ubytovna Loštice – moderní bydlení za rozumnou cenu

Hledáte ubytování v Lošticích a jeho okolí za přijatelných finančních podmínek? Vítejte, nacházíte se na správné adrese. V roce 2019 jsme pro vás otevřeli zcela nový a moderní komplex, který pojme až 60 osob.

Možná to znáte i vy. Máte práci v regionu nebo často cestujete, avšak nikde není možnost najít kvalitní ubytování v okolí za rozumnou cenu. Pronájmy bytů v Lošticích nejsou jedny z nejlevnějších, a pokud hledáte něco dlouhodobějšího, pravděpodobně narazíte. Tedy přesněji. Určitě jste dříve narazili. A přesně tato pohnutka nás vedla k tomu otevřít novou a moderní ubytovnu na okraji Loštic. Začněme však popořádku.

Hotel Střelnice v srdci Loštic, Apartmán Nad Lékárnou a další možné varianty

Pojďme si nejprve shrnout, jaké možnosti naše obec nabízí. Známým ubytovacím i restauračním zařízením po dlouhá léta byl hotel Střelnice, který se nachází přímo v Lošticích na ulici Havelkova 167. Bohužel, daný areál již delší dobu nefunguje a v současné dle dostupných informací zde není možné objednat pobyt jakéhokoliv druhu.

Další možnou alternativou je restaurace u Coufalů – v Lošticích, na náměstí Míru, jejíž součástí je i penzion. Jedná se o příjemný areál s rodinnou atmosférou určený především ke krátkodobým návštěvám regionu. Dle referencí se zde velmi dobře vaří, což můžeme potvrdit, občas tam na oběd skočíme i my. Cestovatelům bychom restauraci a penzion u Coufalů určitě doporučili především pro pobyt s dětmi.

Aby náš výčet byl kompletní, nesmíme zapomenout ani na Apartmán nad Lékárnou v centru Loštic, u kterého hraje velký prim lokalita. Zároveň se jedná o pěkný čtyřlůžkový objekt v patře rodinného domu, který je vhodný taktéž pro pobyty s ratolestmi popř. pro menší skupiny lidí.

A pak jsme tu my, Ubytovna Loštice

Ano, přesně tak. Je nutno říci, že náš objekt není přímým konkurentem výše uvedených zařízení. Máme trochu jinou filozofii. Soustředíme se na možnosti především dlouhodobých pobytů (jde to však i krátkodobě, například pro turisty jsme lákavou volbou) za velmi příznivých finančních podmínek, přičemž prim hraje velká kapacita. Na své si tedy přijdou především zaměstnanci místních firem, které odrazuje výše pronájmu bytů v Lošticích, popř. v okolí Mohelnice a Šumperska.

Kolaudace proběhla v roce 2019 aneb máme nové vybavení

Nová budova ubytovny je rozdělena na dvě patra a dělí se na dvoulůžkové pokoje. Každé jednotlivé podlaží disponuje vlastním sociálním zařízením, kuchyní, která je vybavena mimo jiné varnými deskami, rychlovarnými konvicemi, dřezy a mikrovlnnými troubami. Každý jeden pokoj má k dispozici lednici, stůl a židle, uzamykatelné skříňky i noční stolky. Samozřejmostí jsou taktéž sušáky na prádlo a ložní povlečení. Celý komplex je vybavený bezdrátovou sítí wi-fi, která je k dispozici zdarma. Turisté ani dlouhodobí rezidenti se nemusí obávat o parkování, neboť stání pro auta či motocykly je přímo před budovou.

To zní dobře, co myslíte? Chcete vědět víc? Mrkněte na naše stránky, určitě vás bude zajímat vybavenost ubytovny, ceník a pokud se rozhodnete přijet, můžete provést rezervaci přímo online.