08. 01. 2020

Levné ubytování v okolí Mohelnice

Ano, je tomu tak. Od jara roku 2019 jsme pro vás otevřeli novou a moderní Ubytovnu v Lošticích, která čítá kapacitu 60 lůžek a nachází se v bezprostřední blízkosti technologických firem v regionu. Pojďme se však společně podívat, proč komplex vznikl a pro koho je určen.

Společnosti jako Siemens nebo HELLA mají v Mohelnici pevný základ

Bez nadsázky je možné říci, že obec figuruje jako technologický a průmyslový středobod regionu. Především díky společnostem jako Siemens nebo HELLA má Mohelnice mnoho pracovních příležitostí, o to více je však potřeba zajistit adekvátní ubytování pro pracovníky, kteří například dojíždějí nebo pocházejí z jiného koutu naší republiky. Mnoho z nich totiž hledá levné ubytování v okolí Mohelnice, přičemž krom finanční dostupnosti hraje důležitou roli i úroveň komfortu. A přesně tato potřeba byla první pohnutkou pro výstavbu naší ubytovny v Lošticích.

Pronájmy bytů nepatří k těm nejlevnějším

Tou druhou byla současná bytová situace. Ruku na srdce, podobný problém řeší i jiné regiony, avšak zrovna v našem okolí není mnoho příležitostí. Například je téměř nemožné sehnat pronájem bytu v Mohelnici bez kauce, popř. je velmi obtížné získat tzv. městský byt, který je většinou cenově dostupnější. I přes tyto překážky lze najít alternativy. Například byt 1+1 v centru obce se pronajímá za přibližných 8 000 Kč / měsíc, 2+1 v podobné lokalitě vyjde na přibližných 10 500 Kč měsíčně (údaj platný k lednu 2020). Sečteno a podtrženo, práce je naštěstí více než dost, finančně dostupných možností, jak bydlet, méně.

Ubytovna Loštice aneb pro koho je určena?

Když si dáme tyto dva aspekty dohromady, vyjde nám Ubytovna Loštice. Jak to myslíme? Nebojte, vysvětlíme. Náš komplex je totiž určen pro všechny, kteří hledají levné ubytování v okolí Mohelnice na dobu od jednoho dne do řádu několika měsíců. Jsme tady například pro pracovníky místních firem nebo pro rezidenty, kteří hledají dlouhodobější variantu pobytu. Přes sezónu můžeme zaujmout i turisty, kteří přišli objevit náš region a jeho nejbližší okolí.

Náš komplex je moderně vybavený, návštěvníci mají k dispozici například společnou kuchyňku, pračku a bezplatnou wi-fi. Každý pokoj pak obsahuje vlastní lednici, konferenční a noční stolek, uzamykatelné skříně. V ceně je taktéž parkovací stání přímo před objektem. Budova je zároveň velmi dobře situovaná vzhledem k dostupnosti technologických a průmyslových firem v okolí (již zmíněné podniky HELLA a Siemens sídlí pár jen minut od naší ubytovny). Veškeré informace máme navíc k dispozici zde, na webu. Můžete se tedy podívat na naše cenové podmínky, určitě vás bude taktéž zajímat celková vybavenost objektu a v případě zájmu pak můžete provést objednávku online.

Tak držíme palce a doufáme, že se vám budeme líbit. Třeba právě my budeme vaší alternativou.